Profi megoldások 
kis- és középvállalkozások számára
a termékdíj és hulladék adatszolgáltatás területén

Mi nem tanácsot adunk, hogy mit kellene tennie, hanem létrehozzuk és működtetjük cége termékdíjas és hulladék adatszolgáltatási rendszerét!

Ahogy a szolgáltatásoknál is leírtam, számunkra minden megbízás egyedi, ezért nem lehet kategorizálni. Ugyanakkor megértjük és támogatjuk az érdeklődők igényét, hogy legalább egy viszonylagos árat lássanak. Az alábbi kategóriákat ebből a célból hoztuk létre!

I. Kategória (1-2 termékdíjköteles terméknél javasolt)

Cégátvilágítás, jogszabálykövetés termékdíj vonatkozásában, havi 3 óra rendelkezésre állás tanácsadásra.

10.000 Ft/hó-tól

II. Kategória (azoknak a cégeknek javasoljuk, amelyeknél havi 2-3 napot jut egy ember erre a területre)

Cégátvilágítás, jogszabálykövetés, nyilvántartási rendszer kialakítása, betanítás, 5 óra tanácsadás, rendelkezésre állás.

20.000 Ft/hó-tól

III. Kategória (felkészült cégeknek, saját, jól működő könyveléssel)

Cégátvilágítás, jogszabálykövetés, képviselőként eljárva a szükséges bejelentések elvégzése. Személyes közreműködés a hatósági eljárások során. A teljes rendszer kialakítása és a kérdések megválaszolása. Folyamatos rendelkezésre állás.

A negyedéves bevallásokat a megbízó készíti el.

30.000 Ft/hó-tól

IV. Kategória (több termékkörben érintett, nagyszámú termékkel foglalkozó cégeknek)

Teljes képviselet, negyedéves bevallások általunk történő benyújtásával, a megbízó cég által kimunkált adatok alapján. Folyamatos kapcsolat.

40.000 Ft/hó-tól

V. Kategória (mindazoknak, akik mentesülni szeretnének a környezetvédelmi adminisztrációs terhektől, ill. a jogszabályok követésének szükségességétől)

Teljes képviselet, a megbízó cég által átadott adatokat mi dolgozzuk fel, mi készítjük el a cég dokumentumaira épülő nyilvántartásokat, az így kimunkált adatok alapján készítjük el a negyedéves bevallásokat. A napi tevékenység során is alakítjuk a rendszert az optimum érdekében. Szükség szerinti egyeztetésekkel, rendszeres adminisztratív kapcsolattal.

50.000 Ft/hó-tól

 

Eseti megbízás alapján is végzünk tanácsadást, ennek díja 5.000Ft/óra.

Írásos szakvélemény 3000Ft/oldal

Az árak az Áfát nem tartalmazzák!

 

Ide kattintva kérheti díjmentes felmérésünket.